Palvelumme


Palveluidemme avulla voit keskittyä seuran ydintoimintaan. Me hoidamme aikaa vievät toimistorutiinit ja erityisosaamista vaativat asiantuntijatyöt puolestasi. Voit räätälöidä palveluistamme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Palvelumme sopivat myös osakeyhtiönä toimiville liikuntapaikoille ja muille urheiluyhteisöille.

Talous

Aidosti sähköinen taloushallinto. Unohda paperityöt. Hoidamme kirjanpidon, laskutuksen, veroilmoitukset ja maksatukset puolestasi, jotta voit keskittyä oman seuran johtamiseen.

Kirjanpito

Osto- ja myyntilaskut

Veroilmoitukset

Henkilöstö

Aidosti sähköinen palkkahallinto. Hoidamme työajanseurannan, palkanlaskennan ja maksun, palkkailmoitukset sekä työaikaraportoinnin. Huolehdimme myös, että työsopimuksesi ovat ajantasalla ja täyttävät lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Lakipalvelut

Tarvitsetko apua sopimusasioissa, verotuksessa, yhdistyksen hallinnossa tai muissa seuratoimintaan liittyvissä kysymyksissä? Tarjoamme ratkaisuja yksittäisiin kysymyksiin tai laajempiin kokonaisuuksiin.

IT

Hoidamme sinulle kuntoon kaikki IT ympäristöösi, ohjelmistoihin ja prosesseihin liittyvät ongelmat. Toimisto-ohjelmat, www-sivut, verkkoyhteydet, varaus- ja kassajärjestelmät, etäyhteydet

Viestintä

Helpotamme monikavanavaisen viestinnän tekemistä ja seurattavuutta. Voit myös jättää sisällön tuottamisen meille.

Kehitysprojektit

Oletteko tekemässä uutta strategiaa, käynnistämässä hallihanketta tai muuta uutta projektia. Tarjoamme projektinjohtoa tai konsultointia tarpeenne mukaan.

Blog


Team


Anssi Lindqvist

Kokenut yrittäjä, urheilun suurkuluttaja ja Cintoian perustaja uskoo vahvasti tiedolla johtamiseen. Seurojen ja lajiliittojen luottamustehtävissä hän on nähnyt, miten tärkeää on saada päätöksenteon tueksi oikeaa ja ajantasaista tietoa. Pitkä kokemus IT-alalta on opettanut, että sovellukset eivät korvaa ihmistä, mutta auttavat palvelemaan paremmin jäseniä ja asiakkaita.

Henrik Zilliacus

Toinen Cintoian perustajista on viettänyt ison osan elämästään urheilukentillä. Harrastus vaihtui parikymppisenä työksi ja työura on edennyt urheiluseurasta lajiliiton kautta urheilualan yrittäjäksi. Matkan varrella hankittu oikeustieteen maisterin tutkinto sekä taloushallinnon työkokemus auttavat ymmärtämään urheilun parissa toimivien yhteisöjen koko ajan kasvavia hallinnollisia vaatimuksia.